×

Sundhedsstyrelsens nye hjemmeside

11. november 2013

Sundhedsstyrelsens nye hjemmeside samler indholdet fra de tidligere hjemmesider og præsenterer det i et enkelt design, der tilpasser sig skærmstørrelsen, uanset om brugerne besøger os på computer, mobile platforme eller smartphones.

- Hurtig og let adgang har haft højeste prioritet i udviklingen af vores nye hjemmeside. Det er blevet betydeligt enklere at læse og navigere på sundhedsstyrelsen.dk, og det håber jeg at vores samarbejdspartnere og brugere oplever, når de besøger os, siger Else Smith, administrerende direktør i Sundhedsstyrelsen.

Google-søgning

Vores nye søgefunktion er en ”mini-google”, som søger hurtigt og effektivt på tværs af mange tusind sider. Når du indtaster søgeord, foreslår søgefunktionen ord og begreber, som optræder på hjemmesiden, og du kan sortere dine søgeresultater efter relevans eller dato.

Abonnér på nyheder

Du kan vælge at abonnere på nyt fra Sundhedsstyrelsen inden for en række emner. Gå direkte til vores abonnementstilmelding, vælg dine foretrukne emner og bestem selv, hvor ofte du vil høre fra os.

Modtager du allerede i dag nyt fra Sundhedsstyrelsen?

Selv om du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, skal vi bede dig om at vælge, hvilke emner du fremover ønsker at abonnere på. Det er nødvendigt, fordi vi har ændret på emneområderne. Gå til valg af emner.

Sådan ser du bedst hjemmesiden

Sundhedsstyrelsen.dk er optimeret til de mest anvendte versioner af Internet Explorer, Google Chrome, Safari og Firefox. Vi har af økonomiske hensyn ikke optimeret til Internet Explorer 8, da denne version udgår inden for en overskuelig fremtid. Hvis du oplever, at hjemmesiden ikke ser ud, som du forventer, anbefaler vi, at du skifter til en nyere browserversion.

Spørgsmål til sundhedsstyrelsen.dk

Vi glæder os til at levere rådgivning og nyheder til danske og udenlandske brugere i vores nye digitale rammer. Vi modtager gerne spørgsmål og kommentarer til hjemmesiden. Skriv til: webredaktoer@sst.dk.