xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Konference: ’Gal eller normal på arbejdsmarkedet?’

Sundhedsstyrelsen og en række andre indbyder til national arbejdsmarkedskonference ’Gal eller normal på arbejdsmarkedet?’ som led i landskampagnen EN AF OS.

24 OKT 2014

Sundhedsstyrelsen og en række andre indbyder til national arbejdsmarkedskonference ’Gal eller normal på arbejdsmarkedet?’ som led i landskampagnen EN AF OS. 

Konferencen afholdes den 3. november 2014 i DGI-byen i København.

Kampagnen EN AF OS har som sin vision at skabe et bedre liv for alle ved at fremme inklusion og bekæmpe diskrimination forbundet med psykiske lidelser. Konferencen sætter derfor fokus på de rammer og muligheder, der er for at komme sig fra en psykisk sygdom helt eller delvist og at have en tilknytning til arbejdsmarkedet. Formålet er blandt andet at udfordre myten om,”en gang psykisk syg – altid psykisk syg”, som stadig spænder ben for mange mennesker, der i perioder i deres liv bliver ramt af en psykisk lidelse.

Programmet tager afsæt i den netop gennemførte arbejdsmarkedsreform, og nogle af de mange initiativer, som den udløser, hvor både forebyggelse, fastholdelse og inklusion er vigtige signalord. 

Konferencen består af oplæg, workshops og debatter, hvor der diskuteres, hvilke barrierer der skal overvindes, og hvilke metoder som fungerer i praksis, når det handler om jobskabelse for personer, der har eller har haft psykiske lidelser. På konferencen får både berørte borgere, virksomheder, professionelle, kommunale medarbejdere og politikere mulighed for at bidrage med deres syn på udfordringer og muligheder, når det handler om at sikre tilknytningen til arbejdsmarkedet.

Konferencen henvender sig til: Faglige organisationer, ledere og medarbejdere på arbejdspladserne, jobcentrene, politiske beslutningstagere, brugere og pårørende og medier.

Om konferencen

Information om konferencen

Pris for deltagelse: 500 kroner

Tilmelding til konferencen