xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Maksimale ventetider: Ingen overskridelse i oktober 2014

Regionerne har indsendt indberetninger til Sundhedsstyrelsen om overholdelsen af maksimale ventetider for oktober måned 2014 vedrørende patienter med kræft og hjertesygdom. Indberetningerne viser ingen overskridelser.

20 NOV 2014

Regionerne har indsendt indberetninger til Sundhedsstyrelsen om overholdelsen af maksimale ventetider for oktober måned 2014 vedrørende patienter med kræft og hjertesygdom. Indberetningerne viser ingen overskridelser, hvilket regionernes direktioner har bekræftet overfor Sundhedsstyrelsen.

Sundhedsministeriet indførte fra den 1. februar 2012 skærpede krav til regionernes indberetning om overholdelse af bekendtgørelsen om maksimale ventetider. Kravene indebærer, at regionerne hver måned skal oplyse Sundhedsstyrelsen om, hvorvidt de har overholdt reglerne om de maksimale ventetider i forhold til de konkrete patienter, der er blevet henvist til undersøgelse og behandling.

Se også nyheden: Maksimale ventetider - korrektion af indberetninger for oktober 2014, der er en tilføjelse til denne nyhed.