xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Konferencer

På årskonferencen i november får du som medarbejder eller leder i ældreplejen inspiration og perspektiver på et aktuelt tema inden for værdig ældrepleje.

Vil du inspireres med ny viden og have mulighed for at netværke med kolleger fra ældreplejen landet over? Årskonferencen byder hvert år i november på perspektiver fra forskningens verden, fra medarbejdere og ledere i ældreplejen i offentligt og privat regi samt fortællinger fra borgere og pårørende.

  1. Hvor og hvornår?

Årskonferencen afholdes hvert år i november et centralt sted i Danmark. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Program og praktiske informationer om tilmeldingen til årets konference annoncerer vi som regel samme år senest i september.

Har du gode ideer, ny viden og input til oplæg på konferencen, så skriv til vaerdighed@sst.dk. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev eller holde øje med vores Facebook-profil og LinkedIn-profil, hvis du vil have besked, når vi åbner for tilmeldingen til årskonferencen.

Se materialer fra tidligere årskonferencer

Du kan se eller gense indlæg på de tidligere konferencer og finde materialer og powerpoints her: 

Årskonference 2022: Relationel omsorg som faglighed i en værdig ældrepleje

  


Måske kunne du også være interesseret i:

Diplommodul

Netværk

E-læring

Temadage og webinarer

Opdateret 20 JUN 2022