xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Temadage om seksualitet i den værdige ældrepleje

Tilmeld dig en af de i alt tre temadage landet over, og få viden og redskaber til at arbejde fagligt med seksualitet i ældreplejen.

Seksualitet er en naturlig og fundamental del af livet – hele livet. Når man bliver ældre, hænger seksualitet også sammen med sundhed, livskvalitet og selvbestemmelse. Seksualitet kan være et svært emne at tale om, både som ældre menneske med behov for hjælp og for dig, som arbejder i ældreplejen.

Seksualitet kan opleves som et privat anliggende og være tabubelagt at tale om. Derfor kan arbejdet med seksualitet i ældreplejen være en kompleks opgave, der kan medføre dilemmaer og vanskelige situationer.

På denne temadag bliver du klogere på seksualitet hos ældre og bliver fagligt klædt på til at arbejde med seksualitet som en del af den værdige ældrepleje med livskvalitet og selvbestemmelse.

Hvad får du ud af at deltage?

Ved at deltage i temadagen får du blandt andet:

  • En forståelse for, hvad seksualitet er - og ikke er – for ældres livskvalitet og selvbestemmelse
  • Et fælles fagligt sprog for arbejdet med seksualitet i ældreplejen og ideer, til hvordan vi sammen med både kolleger og ældre mennesker taler om det, der kan opleves tabuiseret eller svært
  • Konkrete modeller til at forstå seksuel adfærd og til nye handlemuligheder for dig som personale
  • En plan for at arbejde videre med seksualitet i den værdige ældrepleje på din arbejdsplads.

Konsulent på Sundhedsstyrelsens Værdighedsrejsehold, Jette Waagner, står i spidsen for temadagen.

Målgruppe

Temadagen er for alle medarbejdere og ledere i ældreplejen, der til daglig arbejder fagligt med værdig ældrepleje i såvel hjemmeplejen som på pleje- og dagcentre og lignende.

Tid og sted

  • 4. april i Odense, kl. 9.00-15.30
  • 4. juni i Aalborg, kl. 9.00-15.30
  • 29. august i København, kl. 9.00-15.30.

Tilmelding

Temadagen er gratis. Hvis I er flere, der gerne vil tilmelde jer samme dag, så gør det helst hver for sig.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser på hver temadag. Hvis antal tilmeldinger overstiger dette, forbeholder Videnscentret sig ret til at afvise interesserede, der ikke tilhører den primære målgruppe, som er medarbejdere og ledere i ældreplejen.

Tilmeld dig