xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

PsykInfoerne

PsykInfo er et psykiatrisk informationscenter, som findes i alle fem regioner.  EN AF OS er på regionalt niveau forankret i PsykInfo, hvor EN AF OS-ambassadørerne er frivillige. Nogle PsykInfoer tilbyder også rådgivning om psykiatri og psykisk sygdom. Her får du en oversigt over de fem PsykInfoer og henvisning til deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om tilbud i netop din region.

De fem regionale PsykInfoer

De regionale PsykInfoer er fælles om at have til formål at afstigmatisere og øge viden om psykisk sygdom og psykiatri. Det er dog lidt forskelligt, hvordan de gør dette og hvilke tilbud, de har i hver region. Det afhænger af, hvordan den enkelte region prioriterer. Fælles for dem alle er dog, at de i alle fem regioner prioriterer, at PsykInfoerne koordinerer EN AF OS-indsatsen på regionalt og lokalt niveau.

Flere af PsykInfoerne afholder arrangementer, temaaftener og online livetalks. Sammen med EN AF OS-ambassadører tager de ud på en lang række forskellige opgaver.  De fokuserer på at skabe en dialog med fagpersoner, patienter, studerende, pårørende og andre med interesse i psykisk sygdom b.la. med udgangspunkt i ambassadørernes oplæg.

Du kan læse meget mere om, hvordan hver enkelt PsykInfo arbejder og hvad de tilbyder på deres hjemmesider.

Region Hovedstaden

Gå til PsykInfo Region Hovedstadens hjemmeside

Region Sjælland

Gå til PsykInfo Region Sjællands hjemmeside

Region Syddanmark

Gå til PsykInfo Region Syddanmarks hjemmeside

Region Midtjylland

Gå til PsykInfo Midts hjemmeside

Region Nordjylland

Gå til Psyk-Info Region Nordjyllands hjemmeside

 

Se videopræsentation af PsykInfoerne

Videoen er optaget og udgivet i 2020.
Opdateret 19 SEP 2023