xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Konference: Forebyggelse i nærmiljøet

Sundhedsstyrelsen afholder konferencen ”Forebyggelse i nærmiljøet” – erfaringer og inspiration fra 12 kommunale projekter 19. marts 2015.

04 FEB 2015

Sundhedsstyrelsen holder en konference den 19. marts 2015 om ”Forebyggelse i nærmiljøet” – erfaringer og inspiration fra 12 kommunale projekter.

Konferencen markerer afslutningen på satspuljeprojektet ”Forebyggelsesindsatser i nærmiljøet”, der skulle bidrage til at styrke sundhed og trivsel generelt blandt mindre ressourcestærke borgere i et nærmiljø.

På konferencen bliver der fremlagt erfaringer fra arbejdet med borgerinddragende metoder og sundhedstilbud til mindre ressourcestærke borgere i et nærmiljø.

Konferencen samler både erfaringerne på tværs af de 12 kommuner, der har været en del af satspuljeprojektet, blandt andet med udgangspunkt i en tværgående evaluering og nogle specifikke temaer og metoder for eksempel proaktiv rekruttering, sundhedsadfærd og mental sundhed.

Derudover vil der være oplæg om social ulighed i sundhed og forskellige vinkler på at arbejde med sundhed for mindre ressourcestærke borgere fra blandt andet professor Finn Diderichsen, Forskningsleder Morten Hulvej Rod og ph.d. Pia Vivian Pedersen. 

Konferencen henvender sig til kommunalt ansatte på forvaltningsniveau, der arbejder med sundhed målrettet mindre ressourcestærke borgere. Konferencen henvender sig desuden til andre interesserede der arbejder med sundhed og social ulighed.

Om konferencen

Konferencen finder sted: 
Torsdag den 19. marts 2015, kl. 9.30 - 15.10
Sted: Crowne Plaza - Copenhagen Towers
Ørestad Boulevard 114-118, 2300 København S.

Deltagelse i konferencen er gratis.