xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Kompetenceudvikling om pårørendesamarbejde

Er du på udkig efter læringsmaterialer, der kan gøre jer endnu bedre til at indgå i gode, konstruktive samarbejder med pårørende?

Måske har I besluttet at arbejde målrettet med at styrke samarbejdet med de pårørende hos jer, men hvordan kommer I i gang? Vi har udviklet et gratis e-læringskursus, en møde-pakke til dig, som skal kickstarte en pårørende-indsats lokalt, film og flere andre materialer.

E-læring

I kan tage vores e-læring, ”Pårørendesamarbejde”, sammen som en gruppe eller hver medarbejder kan tage kurset individuelt. E-læringen er bygget op af fire korte moduler, som kan tages enkeltvis. De er fyldt med eksempler og refleksionsspørgsmål, som sætter gang i en fælles refleksion over, hvordan I kan styrke pårørendesamarbejdet hos jer.

I hvert modul kan I vælge, om I vil have eksempler, der er rettet mod medarbejdere på plejehjem eller i hjemmeplejen.

E-læringen varer i alt 45-60 minutter og er gratis. Opret først et gratis login.

Opret login og gå til modulet

Klar til temamøde om pårørendesamarbejdet

Skal du holde et personalemøde eller stå for lokal kompetenceudvikling om samarbejdet mellem pårørende og medarbejdere i ældreplejen, har vi udviklet foreløbigt én møde-pakke til dig, som er pårørendevejleder, arbejder med udvikling eller fx er nøgleperson.

Pakken indeholder bl.a. PowerPoint-slides og øvelser. Den giver mulighed for at fokusere på specifikke dele af pårørendesamarbejdet som fx svære relationer og forventningsafstemning, og samtidig giver den mulighed for at målrette mødet om pårørendesamarbejde til særlige målgrupper som fx nyuddannede, afløsere eller særlige vagtlag.

Hent møde-pakken

Du kan også bruge vores dialogkort på dit møde eller i din undervisning. Hvert dialogkort rejser et spørgsmål, som er relevant for relationen og samarbejdet med de pårørende. Ved at diskutere spørgsmålene kan I sammen blive klogere på, hvordan I vil starte eller fortsat understøtte gode samarbejder med pårørende.

Prøv dialogkort til temamøder om pårørendesamarbejde

Se filmen "Det gode pårørende samarbejde" (varighed: 4 minutter)

 

Opdateret 06 JUN 2023