xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Se højdepunkter og præsentationer fra årskonferencen

Gik du glip af årskonferencen om kvalitet i en værdig ældrepleje? Så er det nu muligt at se præsentationer og videoklip med højdepunkterne fra årskonferencen 2021.

03 DEC 2021

350 deltagere fra blandt andet plejecentre, forvaltninger og interesseorganisationer deltog den 4. november i Videnscenter for værdig ældreplejes årskonference, der i år havde temaet ”Kvalitet i en værdig ældrepleje”.

Præsentationerne og videoerne fra konferencen er nu lagt på Videnscentrets hjemmeside.

Oplæggene handler blandt andet om:

  • hvordan faglig frihed for medarbejderne går hånd i hånd med et styrket fokus på borgernes individuelle ønsker. Her fortæller centercheferne Susanne Tronier og Charlotte Buchwald fra Rudersdal Kommune om erfaringerne med at udvikle Rudersdal-modellen.
  • hvordan de norske Livsglædehjem har fået stor succes med at drive plejecentre, der har livsglæden og de psykosociale behov for den enkelte beboer i centrum.
  • Hvordan vi kan forstå kvalitet i ældrepleje ud fra et forskningsbaseret perspektiv. Her fortæller Professor Tine Rostgaard om sin forskning på området.

 

Se alle videoer og præsentationer fra årskonferencen

Videoerne er ca. 10 minutter lange og indeholder sammendrag af formiddagens oplæg.

Du kan tilmelde dig til løbende at få ny viden og inspiration fra Videnscenter for værdig ældrepleje enten på Facebook: facebook.com/vaerdighed eller via LinkedIn: dk.linkedin.com/company/vaerdighed