xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Webinar: Få sansestimuli på dagsordenen i ældreplejen

På dette webinar kan du blive inspireret til at integrere sansestimuli i jeres daglige praksis i ældreplejen.

Sanserne har stor betydning for vores trivsel og livskvalitet. Når man bliver ældre eller får en demenssygdom, kan det udfordre evnen til at sortere og bearbejde sanseindtryk. Derfor er det vigtigt, at vi har et fagligt blik for borgerens sansebehov i ældreplejen.

Webinaret giver dig og dine kollegaer indsigt i:

  • Hvorfor sanserne og sansestimulering er vigtigt for trivslen og adfærden hos ældre og mennesker med demens.
  • Hvordan I kan tilpasse omgivelser og sanseindtrykkene til borgerens sansebehov, med værktøjer der er lette at implementere og det der er til rådighed i hverdagen.
  • Hvordan I kan arbejde fagligt med stemning og musikalitet.
  • Gode råd og erfaringer fra erfaringsopsamlingen fra 14 kommuner, der har afprøvet indsatser om sansestimuli og demensvenlig indretning i perioden 2019-2022.

Du kan glæde dig til spændende oplæg fra Jonas Holsbæk, ergoterapeut og konsulent i demens og værdighed, og musikterapeut og professor Hanne Mette Ridder fra Aalborg Universitet.

Målgruppe

Webinaret er målrettet ledere og medarbejdere i ældreplejen, der har ansvar for udvikling af faglighed og kvalitet. Andre interesserede er også velkomne.

Tilmelding

Webinaret afholdes mandag den 19. juni kl. 12:30-13:45. Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig.

Tilmeld dig her

Når vi har fået din tilmelding, modtager du en bekræftelsesmail, og senest dagen før modtager du linket til webinaret. Husk at skrive din mail korrekt, så du er sikker på at modtage den relevante information og link til arrangementet. Webinaret vil blive publiceret efterfølgende og alle deltagere får tilsendt et link til optagelsen.