xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Logo og designguide

Designguiden præsenterer Sundhedsstyrelsens visuelle identitet. Guiden er et designværktøj, som beskriver de retningslinjer, der gælder for vores design. I designguiden kan man læse om brugen af logo, typografi/skrifttype, billeder, farver og mærke.

Sundhedsstyrelsens logo, piktogrammer mv. må kun anvendes på materiale, som styrelsen er afsender af. I nogle tilfælde kan styrelsens logo, piktogrammer mv. dog være på materiale, hvis styrelsen f.eks. støtter et projekt. I de tilfælde er der dog givet forudgående tilladelse fra styrelsen.

Sundhedsstyrelsens materiale, herunder logo, piktogrammer, videoer, plakater og publikationer, må ikke anvendes i kommercielle sammenhænge. Det indebærer bl.a., at det hverken er tilladt at sælgeprodukter indeholdende Sundhedsstyrelsens logo, piktogrammer mv. eller styrelsens materiale i øvrigt. Det gælder uanset formålet.

Det er heller ikke tilladt at foretage ændringer i Sundhedsstyrelsens materiale, f.eks. videoer, plakater og publikationer. Dette gælder både i forhold til materialets indhold (tekst mv.) og materialets visuelle udtryk (farve, design, opsætning mv.). Det er således f.eks. ikke tilladt at påføre egen tekst i Sundhedsstyrelsens materiale eller foretage andre ændringer af materialet.

Det er heller ikke tilladt at bruge Sundhedsstyrelsens logo på en sådan måde, at Sundhedsstyrelsen fremstår som forfatter eller afsender af beskeder, publikationer, hjemmesider mv. Dette vil kunne udgøre en overtrædelse af straffelovens § 132, stk. 1, nr. 1. 

Download

Designguide

Logo (zip format)
Sublogo (zip format)
Sundhed for alle (zip format)
Twitter ikon (zip format)
Video (MP4) (zip format) 

Raleway (Gratis googlefont)
ID00 (Købefont)

Hvis du har spørgsmål

Hvis du er i tvivl om anvendelse af vores logo og designguide kan du skrive til kommunikation@sst.dk

Opdateret 12 OKT 2020