xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Månedsbladet Rationel Farmakoterapi får ny redaktør

Artikel fra Rationel Farmakoterapi 5, 2019

Månedsbladet opdateres ikke efter udgivelsen. Indholdet afspejler den aktuelle evidens på udgivelsestidspunktet.

Overlæge Marie Louise Schougaard Christiansen er ny redaktør for Rationel Farmakoterapi. Marlene Øhrberg Krag fortsætter som ansvarshavende redaktør.

Marie Louise Schougaard Christiansen er speciallæge i klinisk farmakologi og har erfaring fra både primær- og sekundærsektoren. Hun har tidligere ligeledes været tilknyttet Region Hovedstadens Lægemiddelinformation (MedicinInfo) og Giftlinjen. Hun kommer fra en stilling som afdelingslæge i Lægemiddelstyrelsen, hvor hun de seneste seks år har arbejdet med den kliniske vurdering af både nye og allerede godkendte lægemidler.

»Med Marie Louise får vi en redaktør med stor viden på lægemiddelområdet. Marie Louise har stor viden om lægemidler og har arbejdet med dette på mange niveauer – helt fra gennemgang af forskning og procedurer omkring godkendelse af medicin, før den kommer på markedet, over rådgivning om den tilsigtede kliniske anvendelse af medicin, til hvilke forholdsregler der er nødvendige i forhold til uhensigtsmæssig anvendelse og forgiftninger,« udtaler Marlene Øhrberg Krag.

Opdateret 24 JUN 2019