xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold
English

Beredskab og smitsomme sygdomme

Enheden varetager det nationale beredskab på sundhedsområdet, samt myndighedsopgaver vedrørende vaccinationsprogrammer og smitsomme sygdomme.

Enheden udarbejder desuden retningslinjer, vejledninger og anbefalinger, og der ydes rådgivning til borgere og til sundhedsvæsenet.

 

Line Raahauge Hvass, enhedschef

lrm@sst.dkhabilitetserklæring

Line Raahauge Hvass blev ansat som sektionsleder for Ældre og demens i Sundhedsstyrelsen december 2018. I november 2020 tiltrådte hun som sektionsleder i Beredskab og smitsomme sygdomme, og i januar 2023 blev

hun enhedschef efter en periode som konstitueret enhedschef.

Line er født i 1977 og er kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet i 2004.

Line har tidligere været ansat 7 år i Sundhedsstyrelsen på forebyggelsesområdet og har derudover været i Københavns Kommune, Danske Regioner og konsulent hos COWI A/S. 

 

Kirstine Moll Harboe, sektionsleder

kmha@sst.dk, habilitetserklæring

Kirstine Moll Harboe blev ansat som sektionsleder og overlæge i Beredskab og smitsomme sygdomme november 2021.

Kirstine er født i 1974 og blev læge fra Københavns Universitet 2002. Hun har en ph.d. i klinisk kvalitetsudvikling fra Københavns Universitet fra 2011 og blev speciallæge i klinisk farmakologi 2015.

Kirstine har tidligere været ansat 6 år i Lægemiddelstyrelsen, hvor hun bl.a. har deltaget i arbejdet i Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA). Hun har derudover tidligere været ansat i forskellige specialer i sygehusvæsnet. 

 

Karen Geismar, sektionsleder

kge@sst.dk

Karen Geismar blev ansat som sektionsleder i Beredskab og smitsomme sygdomme den 1. februar 2023.

Karen har været ansat i Sundhedsstyrelsen i siden 2006 og har arbejdet med planlægningsopgaver, videreuddannelse af læger og tandlæger og nationale kliniske retningslinjer. Siden 2015 har hun været en del af Sundhedsstyrelsens beredskab. Hun har tidligere været ansat på Odontologisk Institut på Københavns Universitet.

Karen er født i 1970 og er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 1996. Hun har desuden en ph.d. i odontologi fra 2008.

Opdateret 14 MAR 2023