xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 54 54">
Gå til indhold

Retningslinjer på Sundhedsstyrelsens Instagram-profil

Sundhedsstyrelsens Instagram-profil skal være et rart sted at være for alle, og derfor opfordrer vi til at bevare en rar og respektfuld tone. Vi opfordrer til at kommentere sagen og ikke personen bag kommentaren.

Vi har udformet følgende retningslinjer for vores Instagram-profil:

  • Du er velkommen til at kommentere på vores opslag, men vi kan ikke gå ind i din konkrete sag eller din konkrete sygdom. Vi besvarer ikke beskeder (Direct Messages), som bliver sendt til os. 

  • Vi fralægger os ethvert ansvar for kommentarer på Instagram-profilen, der ikke er publiceret af os selv. Vi fjerner kommentarer, der kan virke stødende, diskriminerende eller i øvrigt er i strid med gældende lovgivning. 

  • Vi forbeholder os retten til at blokere brugere, der ikke overholder retningslinjerne for Instagram-profilen. Personer, der skriver grove kommentarer, chikanerer, spammer eller skriver kommentarer, der har karakter af misinformation, falske påstande eller reklame, får en advarsel. Ved tredje advarsel bliver personen blokeret. Blokeringen fastholdes i 6 måneder.

Af hensyn til din sikkerhed fjerner vi kommentarer, der indeholder personoplysninger. Det vil for eksempel sige oplysninger om cpr-nummer, telefonnummer, adresse, helbredsoplysninger eller lignende.

Vi overvåger siden og svarer inden for normal arbejdstid, hverdage kl. 9.00-15.00. Vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål i det omfang, det er muligt. I travle perioder kan du ikke forvente at få mere end 1-2 svar om ugen. 

Du har mulighed for at klage over en advarsel, sletning og blokering ved at sende en mail til social@sst.dk

 
Opdateret 20 MAR 2023